Om kontoret

Vi gør information sjov, spændende eller interessant

____________

informationskontoret har eksisteret siden 2001 og hed i mange år Tabula Rasa.

På informationskontoret er vi specialister i oplysning og formidling, og har mange års erfaring med udvikling og produktion af informationskampagner, informationsmateriale og interaktive løsninger, særligt inden for arbejdsmiljø.

Mission

Vi ser det som vores vigtigste opgaver at gøre information spændende, sjov eller interessant, og at hjælpe vores kunder med at finde vej og udnytte mulighederne i det moderne informationssamfund bedst muligt.

Credo

På informationskontoret tror vi på venlighed, tillid, sjov, fordybelse, opdagelse og hårdt arbejde, og vi stræber efter at have både hjernen og hjertet med i det vi laver og skabe langvarige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Organisation

informationskontoret hører hjemme i København og ledes til dagligt af tekstforfatter og tilrettelægger Christopher Lund Christiansen, der sammen med et netværk af dygtige samarbejdspartnere forvandler budskaberne til actionmættede filmoptagelser, gakkede illustrationer, fedt layout, fængende interaktivitet, eller hvad nu opgaven måtte kræve.