Nyt navn til Tabula Rasa?

Tabula Rasa bliver til informationskontoret

______________

Dato: 15. marts 2021

I 20 år har vi heddet Tabula Rasa, der på latin betyder “ren tavle”. Navnet passede godt til den tilgang, vi som unge, nystartede himmelstormere havde til vores fag tilbage i 0’erne. Der skulle for enhver pris gøres rent bord og tænkes nyt, gøres “tabula rasa”.

Med tiden (og måske også med alderen) er vi blevet mere pragmatiske i vores tilgang og arbejder i dag med en anden forståelse og respekt for den historik og kompleksitet, der danner rammen om en opgave. Og det er vi sådan set stolte af. Vi har derfor besluttet at gøre tabula rasa endnu engang og ændre vores navn til noget mere mundret, der bedre dækker vores virke og tilgang til kunder og opgaver.

Med navneskiftet vil vi gerne indikere, at vi ikke er et reklamebureau, der sommetider laver informationskampagner, men tværtom er specialiseret i information.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre information spændende, sjov eller interessant, og at hjælpe vores kunder med at finde vej og udnytte mulighederne i det moderne informationssamfund bedst muligt.